Vriendenkaart aanbieding juni


Nu het mooi weer is en we meer buiten zijn, zijn veel mensen bezig met het gezellig maken van hun tuin, terras of balkon. Extra belangrijk dit jaar, omdat de mogelijkheden om op vakantie te gaan meer beperkt zijn dan andere jaren. Daarom is de Vriendenkaart aanbieding van juni: alle artikelen in de categorie Buiten met 25% korting.

Hopelijk kan deze aanbieding u wat opfleuren!

Wat dacht u van een tuinsteker met een vogeltje uit Zimbabwe, een vogelbadje, hangers voor op de saaie schutting of een vogelhuisjes van drijfhout uit Indonesië? Unieke, handgemaakte producten, vaak maar 1 exemplaar beschikbaar. Wees er dus op tijd bij, want op = op!

Voer bij de webwinkelkassa bij 'promotiecoupon inwisselen' de volgende code in: AANBIEDING. Na het invoeren van deze code ontvangt u 25% korting.

Wilt u daarnaast nog andere artikelen aanschaffen met de standaard 10% korting die u ontvangt met uw Vriendenkaart, doe dit dan in een aparte bestelling en voer bij 'promotiecoupon inwisselen" de code VRIENDENKAART in. U kunt namelijk maar 1 promotiecoupon per online bestelling inwisselen.

Bekijk alle artikelen in onze categorie Buiten.

Heeft u nog geen Vriendenkaart? Voor slechts 10 euro per kalenderjaar ontvangt u deze kaart waarmee u niet alleen korting krijgt maar ook ons werk én fairtrade handel ondersteunt. Klik hier om direct uw Vriendenkaart te kopen.


Ter informatie:

Maximaal 2 artikelen per klant.
Om van deze Vriendenkaart aanbieding gebruik te maken, vult u bij 'promotiecoupon inwisselen' de tekst AANBIEDING in.
Deze aanbieding is geldig van vrijdag 5 juni t/m zaterdag 27 juni, op vertoon van uw Vriendenkaart 2020.